Spar penge på oprettelse med en varmepumpe på abonnement

17 august 2021
Astrid Pedersen

Leder du efter en måde hvorpå du kan give din bolig en grønnere profil uden at det kommer til at koste dig alt for dyrt? Så kan du med stor fordel overveje at skrotte dit gamle fyr eller de dyre elradiatorer til fordel for en moderne varmepumpe.

Med en varmepumpe kan du oven i købet spare rigtig mange penge på din varme regning. Og så er en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe samtidig langt bedre for miljø og klima.

Hvad koster en varmepumpe?

Det er ikke billigt at anskaffe sig en varmepumpe. Selv om en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe har tjent sig selv ind i løbet af få år skal man stadig regne med en større økonomisk udskrivning i forbindelse med anskaffelse af en sådan.

Foruden selve prisen på varmepumpen skal du betale for levering, montering og installation. Og selv om du kan benytte dit håndværker fradrag løber det stadig op.

Få en varmepumpe på abonnement – det kan godt betale sig

Hvis du ikke mener at du har finanserne til at købe en varmepumpe lige nu kan du i stedet vælge at lease din varmepumpe hos Nærvarme Danmark A/S på fordelagtige abonnementslignende vilkår.

Med en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe på abonnement får du mulighed for at høste alle fordelene ved denne billige og energi effektive opvarmnings metode uden at skulle erlægge den helt store sum ved oprettelsen. Du betaler en lav fast månedlig sats og får så til gengæld en fuldgyldig service aftale.

Nærvarme Danmark A/S forestår alle nødvendige eftersyn samt vedligeholdelse og eventuelle reparationer af din varmepumpe. Og du vil stadig kunne benytte dit håndværker fradrag når din nye varmepumpe skal sættes op.

Du kan læse mere om vilkårene for varmepumpe på abonnement på naervarme.dk

Flere Nyheder