Slibning af gulve i København kræver HELT frie rum

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Gulvafsliberen, der skal besøge din bolig i København og gøre dine gulve helt flotte og næsten nye at se på via en gulvafslibning, vil selvfølgelig sørge for at gøre processen så gnidningsfri som muligt, så du hurtigst muligt kan få dit gulv tilbage at bruge igen.

Men det kræver også, at gulvafsliberen får de bedste arbejdsbetingelser at arbejde under, og her kan du gøre noget godt forarbejde, så gulvsliberen kan gøre hele sit arbejde hurtigst muligt – men stadig til top-kvalitet.

For udover, at du lige kan gøre lidt groft rent, hvis det er nødvendigt i det eller de lokale(r), som skal slibes ned, så er det mindst lige så vigtigt, at du husker at fjerne alle møbler, tæpper og andet i lokalet, som kan fjernes.

Eneste undtagelse er, hvis det er sømmet fast eller på anden måde ikke kan fjernes/er en del af lokalet såsom en radiator.

Det er til din egen fordel, at du sørger for at fjerne alle ting i de berørte lokaler, der skal slibes ned, for det kommer til at tage for lang tid, hvis dette ikke er sket på forhånd, før de professionelle fagfolk skal til at arbejde, og desto længere tid det tager at arbejde, desto mere kan det eventuelt komme til at koste dig.

Nogle kunder med gulve i København tror nemlig fejlagtigt, at de bare kan flytte møblerne rundt og rulle gulvtæpperne sammen i de områder, hvor gulvafsliberen lige arbejder på nuværende tidspunkt.

Dette er alt for bøvlet for det arbejdende folk, for de skal bruge godt med arbejdsplads til at komme til, og så er det nemmere at dække af for træ-støv i hele lokalet, hvis der ikke er møbler og andre ting i vejen.

Hvis deres arbejde foregår en almindelig hverdag, hvor du som gulv-ejer selv er på arbejde eller er hjemme, så kan du ikke selv være tilstede for at rykke rundt på møblerne, som gulvafsliberne skrider frem med deres arbejde.