Kreer, hvad du vil, med powerapps!

05 august 2021
Anders Lundtang Hansen

Powerapps er måske ikke for den person, der bare gerne vil lære det basale ved computerprogrammer og lære dem godt nok at kende, så man kan bruge dem på ens arbejdsplads som ansat, hvor man ellers ikke går op i det teknologiske i det daglige i ens privatliv.

Og sådan er det jo, for man vil bare lige kunne være med, og hvis man føler, man falder bagud, eller der kommer en opdatering til et program, som man skal bruge på arbejdspladsen, så tager man måske et kursus i den slags.

Powerapps er nok mere for den person, der går meget op i teknologi, eller som har sin egen virksomhed og gerne vil lave nogle brugerdefinerede programmer, der er meget særegnede for ens butik.

Måske er man ikke lige selv den person, men så har man en i firmaet, der går op i den slags.

Og her bliver man måske også nødt til at starte med powerapps kursus for at blive god til det grundlæggende og senere det mere specifikke.

Skab din egen kreation via powerapps

Sådan en omgang powerapps er essentielt en pakke med apps, indstillinger og programmer med videre, som man kan lære at kende og på den måde skabe noget teknologi, som man kan bruge i ens egen virksomhed.

Det er jo nok en meget specifik virksomhed, som du ligger inde med – måske er der aldrig set en magen til!

Derfor har du brug for noget teknologi, der er skræddersyet til dette formål, og du kan se det for dig, men du ved ikke, hvor du skal starte.

Det er her, du griber til powerapps, for det er her, du får fornødenhederne, som du skal bruge til at bygge den teknologi, som du har brug for.

Det kan lyde meget omfattende, og starten kan måske blive svær, men langsomt lærer man det og sætter meget pris på det.

Flere Nyheder