Køb dit nye logo

Køb dit nye logo

Kender du det, når du ser et logo og direkte ved hvilken virksomhed, der er tale om? Du kan sikkert komme i tanke om mange forskellige. Disse virksomheder har skudt papegøjen og skabt et genialt kendetegn for netop deres produkt. Nogle skriver deres eget navn i logo’et, for andre behøves det ikke – alle kender det. Disse oplevelser er altafgørende for en velfungerende virksomhed på kort- og lang sigt. Derfor bør du overveje kraftigt, hvem der skal skabe dit visuelle kendemærke, da det får en meget vigtig rolle. 

 

Vælg den rigtige designer

Ønsker du det uforglemmelige logo, som kunden genkender med det samme? Logo’et, der fortæller en historie, viser en kvalitet og ikke mindst appellerer til det visuelle øje.  Så bør du handle hos Logoshop. Logo design er kernen for denne virksomhed, som ønsker at skabe det genkendelige mærke til netop din forretning. 

Logoshop har forskellige betalingstilbud for logodesign processen: Premium, Ultimate, Logo + Hjemmeside, Fuld visuel identitet. Dette er i prismæssig rækkefølge fra billigst til dyrest. Ved dem alle får du flere logoforslag og har mulighed for at komme med input, og være en del af den kreative proces. Du har som sagt også mulighed for at få en hel designplan af din hjemmeside, men også en genkendelig visuel identitet på alle dine produkter. Det kan du i henholdsvis “Logo + Hjemmeside”- og “Fuld visuel identitet”-pakken.

 

100% tilfredshedsgaranti 

Gennem et køb af logo hos Logoshop, er du sikret tilfredshedsgaranti. Forhandleren designer dit nye kendemærke, indtil du er tilfreds, og du er selvfølgelig velkommen til at komme med idéer. 

Så ønsker du at skabe en visuel identitet til din virksomhed, bør du vælge Logoshop. Du vil få logo’et, din forretning har manglet og endelig kan fuldende. Så gør en afgørende handel og få dit logo designet her – dit kendetegn bliver personligt, lækkert og genialt. Uden tvivl.