Hvornår har jeg brug for en rådgivende ingeniør?

Især som privat bolig ejer kan du godt komme til at stå i en situation hvor du har brug for ingeniør rådgivning.

En rådgivende ingeniør kan for eksempel hjælpe dig med en uvildig vurdering af boligens tilstand. Dette kan være aktuelt i forbindelse med udfærdigelse af tilstandsrapport som skal bruges når du vil sælge din bolig.

En tilstandsrapport fritager dig for ansvar vedrørende fejl og mangler ved boligen. Tilstandsrapporten indeholder nemlig oplysninger omkring disse. Og når køberen har adgang til denne rapport vil han eller hun ikke senere kunne komme og anklage sælger for fusk og svindel.

Få ingeniør rådgivning i forbindelse med hus køb

Som bolig køber kan du også vælge at alliere dig med en rådgivende ingeniør. Mange rådgivende ingeniører arbejder som bygge og bolig sagkyndige, og kan hjælpe dig med at gennemgå boligen en ekstra gang hvis du vil sikre dig ikke at købe katten i sækken.

Når du får en byggesagkyndig ingeniør med speciale inden for private boliger til at foretage en gennemgang af boligen kan du være helt sikker på at der ikke skjuler dig fejl og mangler om ikke fremgår af tilstandsrapporten. Og så slipper du for at din boligdrøm bliver til et mareridt hen ad vejen.

Hvor finder jeg rådgivende ingeniør i Odsherred?

Sår du således for at skulle købe og sælge et hus eller en feriebolig bør du vælge en lokal rådgivende ingeniør når der skal udarbejdes tilstandsrapport eller når bygningen skal gennemgås for fejl og mangler. Ligger huset i Odsherred kan du med fordel vælge Kelstrupgaard VVS & Ingeniør ApS som din rådgivende ingeniør.

Kelstrupgaard VVS & Ingeniør ApS har mange års erfaring inden for rådgivning af private husejere og bolig købere, og kan med sikkerhed også hjælpe dig.

Du kan læse mere om Kelstrupgaard VVS & Ingeniør ApS, og kontakte virksomheden direkte via hjemmesiden kelstrupgaard.dk