Hvordan får du fingrene i den rette beachvolleybold?

31 juli 2021
Silje Hansen

Hvad end du elsker at spille beachvolley i din fritid eller du spiller det på et mere seriøst plan, så er det selvfølgelig vigtigt med en god bold. Spørgsmålet er bare, hvordan du får fingrene i den helt rette beachvolleybold. 

Sådan får du fat i en god beachvolleybold

Gå efter beachvolleybolde fra Mikasa

Hvis der er et mærke, som er særligt fremtrædende, når vi snakker beachvolley, så er det Mikasa. Her er der både tale om et anerkendt og ikke mindst populært mærke, når det kommer til beachvolleybolde. De tages nemlig også i brug, når der skal spilles turneringer for professionelle. 

Noget andet som også skal fremhæves ved Mikasa beachvolleybolde er, at deres helt rene overflade har en betydning for, hvordan de svæver i luften. Svævet bliver nemlig endnu mere rent pga. boldenes overflade, det har samtidig den fordel, at der kan opnås endnu større kontrol over de forskellige slag til bolden.

Få rådgivning omkring de beachvolleybolde du skal have

En anden måde du får fat i gode beachvolleybolde er ved, at du får rådgivning omkring hvilke bolde der kunne være et godt match til dig. Det kræver dog, at du er god til at opsøge rådgivning ved et firma, som forhandler beachvolleybolde. 

Indhent tilbud på beachvolleybolde

Når du skal ud og købe beachvolleybolde, så kan du med fordel indhente tilbud på, hvad du skal betale for den mængde, du skal have. Du kan nemlig være ekstra heldig med, at der også kan være lidt rabat at hente. Det kan ofte være tilfældet, hvis du køber en lidt større mængde ind til f.eks. en skole, en idrætsforening eller lignende. 

Hvis du vil finde en leverandør af beachvolleybolde, og mere præcist Mikasa bolde, så kan du starte med at søge online. Så får det helt sikkert ikke lang tid, før du har fundet din næste beachvolleybold

Flere Nyheder