Fræk og pirrende sex med butt plug

Mange mennesker går gennem livet uden at udføre eet eneste seksuelt eksperiment – eller blot skubbe grænserne blot en lille smule. Er du blandt de, som hellere prøver grænser af end holde dig inden for dem, har du sikkert allerede væltet flere erotiske Maginotlinjer allerede nu. Men er du helt klar til at rokke ved det ultimative tabu: Analsex?

Bliv klar til analsex med en butt plug

Uanset om du er kvinde eller mand, og uanset din seksuelle orientering og observans, er analsex en fantastisk mulighed for at prøve en helt ny erotisk leg af. Samtidig skal det dog siges, at det kræver et vist forarbejde. Ringmusklen i endetarmen er ikke fra naturens hånd indrettet til den type belastning, som analsex kan udgøre – og springer du direkte ud i det, kan du risikere at komme slemt til skade. Derfor anbefales det, at du vænner dig til fornemmelsen og samtidig forberede din krop på, hvad der skal ske. Dette kan du for eksempel gøre ved at iføre dig en butt plug.

Hold dig i træning med en butt plug

På samme måde som en kvinde kan træne musklerne i skeden, kan du ”optræne” anus. Med en butt plug i en passende størrelse kan dette gøres stille og roligt, over et forløb på nogle uger. Det er ikke farligt at bruge en butt plug, hvis du altså sørger for at gå stille og roligt frem. I begyndelsen bør du ikke bruge din butt plug mere end højt en time ad gangen – og aldrig, hvis det føles ubehageligt eller smertefuldt.

Find butt plugs i online sexshop

Som novice udi analsex bør du, til at begynde med, anvende en butt plug i en lille størrelse. Derfra kan du så gå op i størrelse, og evt. eksperimentere med de forskellige udformninger, indtil du finde en variant, som du er glad for. På belugi.dk kan du finde butt plugs i alle størrelser og designs.