Firmagaver – den perfekte forkælelse til kunder og medarbejdere

At glæde andre og vise dem, at man sætter pris på dem, er ikke kun for familie og venner. Det gælder også for virksomheder. Det kan være skønt som kunde eller medarbejdere at få at vide, at virksomheden faktisk sætter stor pris på en og det fælles samarbejde, man har. 

Hvornår skal du give firmagaver? Hvad er en god kundegave? Og hvor køber du dem henne? Læs med i denne artikel og få svar på dine spørgsmål!

I hvilke anledninger kan du give dine medarbejdere firmagaver?

Det er meget forskelligt, hvordan virksomheder benytter sig af konceptet firmagaver. Nogle giver flere gaver end andre. Men det er især til lejligheder som disse, at der bliver givet firmagaver:

1. Jul – det er bare noget helt specielt og en af de vigtigste højtider i Danmark. Derfor ønsker de fleste virksomheder deres medarbejdere glædelig jul med en skøn gave.

2. Jubilæum – har man været ansat i 10, 20 eller måske hele 25 år? Så kalder det altså på en gave. En så lang årrække af dedikation til samme virksomhed skal belønnes!

3. Påske – det er ikke noget alle virksomheder bruger, men nogle sender deres medarbejdere på påskeferie med en lille, lækker påskegave. 

4. Mærkedage for virksomheden – har virksomheden eksisteret i 50 år? Eller er der sket noget nyt, der skal fejres? Så kan det være en rigtig god idé at få medarbejdere til at føle sig som en del af fejringen med en lækker gave. 

5. Opnåede resultater – har månedens eller årets salg fuldstændig overgået sidste år? Måske julesalget? Eller har virksomheden vundet en pris? Så bør du fejre det med dine medarbejdere og belønne dem. 

Sådan giver du gode kundegaver

Det er også en god idé at vise dine kunder, at du sætter pris på den. For virksomheder med erhvervskunder er det ofte kutyme at sende en lille julehilsen med en lækker ting afsted til kunderne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *