Find det mest fordelagtige bil lån online

Det er altid spændende at shoppe nye biler, når bilparken skal udvides. Glittede kataloger og tv-reklamer præsenterer den ene lækre øse efter den anden – spækket med det nyeste state of the art ekstra udstyr og elektroniske features, som man kun har læst om i science fiction bøger.

Fornemmelsen af at sætte sig ind i en spritny bil, som nærmest lige er trillet af samlebåndet på fabrikken, er ligeledes ganske uforlignelig. Duften af ny bil i kombination med den ultimative køreglæde og fornemmelsen af helt nye dæk mod asfalt er helt berusende. Og dertil kommer så de mange andre fordele, som er forbundet ved biler af nyere dato.

Nye biler – sikre, økonomiske og miljøvenlige

Du tænker måske, at en ny bil er dyr – og deri har du ganske ret. Den danske stat har valgt at belægge fabriksnye biler med skyhøje afgifter, som gør det praktisk taget umuligt at anskaffe en ny bil uden at finansiere købet ved et lån. Men dette kan godt vise sig at være en god forretning på længere sigt.

For det første er en ny bil mere brændstof økonomisk end en gammel, brugt bil, hvilket vil sige, at den kører længere på en liter diesel eller benzin. Dette betyder, at du i det lange løb sparer penge på brændstof – og det samme gælder reservedele. Når en gammel bil går i stykker, kan det godt være en dyr affære at fremskaffe de rette reservedele til reparationen. Generelt er reservedele til nyere biler både billigere og nemmere at skaffe. Og for det andet er en nyere bil både mere driftsikker og tryg at køre rundt i, hvilket betyder meget, hvis du bekymrer dig for din families liv og lemmer.

Hvis du ønsker at anskaffe en ny bil, kan du søge om et fordelagtigt billån hos Ikano Bank – læs mere på ikanobank.dk