Find de smukkeste vielsesringe

De fleste forelskede par der beslutter sig for at blive gift ønsker også at få et par vielsesringe for at bekræfte at de elsker hinanden og er blivet gift. Vielsesringe er næsten lige så forskellige som mennesker og de kan blive lavet lige som parret ønsker. Det er også muligt at købe en hel almindelig standard glat vielsesring af guld. Mange par vælger også et sæt som ikke er ens. Ofte får manden en enkel glat ring imens der ofte kan være en diamant eller flere i kvindens. En vielsesring kan også blive lavet af både hvid og rødguld, hvis man er mere til det. 

Få indgraveret navne og datoer i ringene

Uanset hvilken type ringe i har valgt er det muligt at få indgraveret navne og datoer i ringene. Det kan også blot være en enkel dato men det kan også være specielle ord som betyder meget for jer. 

Få flere diamanter i ringen som tiden går

Hvis i har lyst er det muligt at vælge en ring, hvor det med tiden er muligt at indlægge flere diamanter i ringen. Det kan f.eks. være at man ønsker at der skal en ekstra sten i ringen, når ens første fødte er født eller når man har bryllupsdag. Hvor og hvornår og i hvilken anledning er helt op til jer. Det udvider blot mulighederne og har også den ekstra bonus, at ringen kommer til at virke ny for hver ny sten der kommer i ringen. 

Forlovelsesring og vielsesring

I nogle lande herunder Sverige, er det almindeligt at man både bære sin forlovelsesring og sin vielsesring. Det er derfor en god ide når man går i de skønne forelskede tanker om bryllup lige at tænke over at de 2 ringe skal kunne passe sammen, da de skal sidde på samme person resten af livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *