Find de smukkeste lingeri BH’er online

07 juni 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal du have nyt BH sæt? Så læs med her.

Valg af BH – find den rette

Det at vælge de rigtige trusser er ikke det helt store problem. Størrelsen på trusser er som regel angivet i eksempelvis M, L og XL – og hvilken model, man foretrækker, kommer mestendels an på smag og behag.

Med BH’en forholder det sig anderledes kompliceret. BH størrelse består af et tal og et bogstav, hvor tallet angiver bustemålet i centimeter, og bogstavet angiver skålstørrelsen. Det kan godt være endog særdeles vanskeligt selv at finde ud af hvilken BH størrelse man skal have fat på, og om det er en 75D eller en 80C der sidder bedst.

love lingeri

Derfor anbefales det altid at man får taget mål i en lingeri butik, og at man køber BH i mere end én størrelse, så man kan prøve sig selv.

Vælg en BH model som passer til din krop

Som om det ikke skulle være svært nok at finde en BH i den rigtige størrelse, kan det også være lidt af en jungle at hitte rede i de mange forskellige BH modeller der findes på markedet. Som hovedregel bør du altid tage udgangspunkt i din krops individuelle disposition når du vælger BH model.

Hvis du fra naturens side er slank, og dermed ikke videre vel udrustet fortil, kan du vælge at gå med en bralette. En bralette er en BH uden metal bøjle – et særdeles komfortabelt alternativ, hvis man ikke har brug for den store støtte. Og ønsker du mere volumen, kan du vælge en bralette med padding.

Den store og tunge barm kan drage fordel af den special designede full cup BH, som både løfter, støtter og former. Med en full cup BH får du den flotte timeglas figur helt uden snærende stropper.

Du kan finde de bedste BH’er online på love-lingeri.dk.

Flere Nyheder