Få den bedste revisorhjælp i Esbjerg

26 maj 2021
Astrid Pedersen

Som virksomhed ejer vil du næsten uanset virksomhedens størrelse og virkefelt kunne få brug for assistance til de opgaver, som ligger ud over din egen spidskompetence. Blandt andet kan det på det kraftigste anbefales at få hjælp til regnskab og revision.

En kompetent bogholder kan hjælpe dig med at holde styr på virksomhedens regnskab og sørge for at dette altid er i balance. Og en autoriseret revisor kan give en hånd med virksomhedens økonomiske drift.

Hvornår har jeg brug for hjælp til revision?

I følge dansk lov skal din virksomheds årlige regnskab forsynes med det der kaldes en revisor påtegning. Du skal således have en autoriseret revisor til at gennemgå dit regnskab og udfærdige en rapport mindst én gang om året når du skal afregne med skat.

Derfor er det en god idé at have kontakt til en revisor. Samtidig er det smart at have revisor og regnskabs medarbejder eller bogholder under samme tag. Dette letter arbejdsgangen i forhold til indlevering og godkendelse af dit regnskab – og så er du sikker på at dette er korrekt.

Der ud over kan du få brug for hjælp fra en revisor hvis din virksomhed står for at skulle vækste, eller du ønsker at ændre virksomheds strukturen. Du kan for eksempel få konsulent bistand fra din revisor i forbindelse med udvidelse af virksomheden, outsourcing til andre lande, eller udvikling af virksomhedens forretnings område.

En revisor vil med andre ord, kunne udgøre et stort aktiv for dig når det handler om at optimere virksomhedens finansielle dispositioner og økonomiske administration. Med en dygtig revisor ved hånden kan du sove trygt om natten i sikker forvisning om at skat får det som de skal have, hverken mere eller mindre.

Hvis du leder efter en dygtig bogholder og revisor i Esbjerg kan du med fordel vælge Raaby Revision ApS – læs mere på https://raabyrevision.dk/ydelser/.

Flere Nyheder