En bygningsmaler kan komme ud for mange forskellige opgaver

Det med at være bygningsmaler kan være et virkelig spændende arbejde, fordi man kommer ud for så mange vidt forskellige udfordringer, hvor man man få prøvet ens evner af.

Nogle gange er det vante opgaver, man næsten kan klare med en hånd på ryggen og bind for øjnene, andre gange skal man virkelig koncentrere sig, og man ender måske med at bruge længere tid på opgaven, end man lige havde regnet med – og andre gange skal man måske med ud for at se, hvordan man udfører noget, som man ikke er vant til.

Et eksempel på sådan en biks er: https://www.hjmaleren.dk/ydelser/bygningsmaler/ 

Som oftest forbereder man sig jo til den bestemte opgave, man skal ud til, og her handler det om at overveje alle parametre, så man rent faktisk kan udføre arbejdet til fulde efter tiden og gøre kunden glad.

Og den slags kræver, at man er klædt på til arbejdet.

Bygningsmaleren og de mange bygninger

Der er jo gevaldig forskel på, hvis vi tager to meget ekstreme eksempler, at man skal tilpasse lidt gammelt maleri ved en bygning omkring nogle spidsfindige hjørner langt ude på landet; eller om man har at gøre med en stor bygningsfacade, der peger lige ud til en vej.

Ved den første opgave kan man måske klare det alene, og man skal passe på, hvordan man bøjer med kroppen, når man skal helt ud i kanterne med ens fine pensel.

I det andet eksempel skal man måske være flere personer om at klare opgaven, hvor man fordeler tiden mellem sig, passer på med at bevæge sig ude ved facaden omkring bilerne og er hejst godt op, når man skal male langt oppe.

Det er blandt andet de elementer, der er med til at gøre det spændende, når man har med bygningsmaling at gøre, som man ikke kan finde i andre erhverv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *