Du er altid i gode hænder på dette Ford værksted på Fyn

20 oktober 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man oplever nogle gange, at man bliver talt lidt ned til, når man er på et værksted for biler, fordi man ikke har den samme jargon, som det team, der er sammentømret på et bilværksted, og man kommer udefra og ikke kender lingoen og rutinen på stedet.

Godt nok er man en kunde, som der skal have lavet noget arbejde, men så venter man som regel i et venteværelse, til jobbet er klaret, eller man kommer igen senere, når bilen er klar til afhentning.

Og så stoler man på, at tingene er blevet gjort, som man ønsker det.

På den måde kommer man aldrig i øjenhøjde med foretagende, så man bare føler sig som endnu en anonym kunde, hvor man måske ser en receptionist og hverken de ansatte eller chefen.

Men det har et Ford værksted på Fyn ændret radikalt på, så det næsten er grund nok til, at man gerne vil have sig en Ford-bil, så man kan besøge dette sted mere tit end ofte.

På dette Ford værksted bliver man behandlet godt

For det første kan man bare booke direkte online for at få en tid hos deres værksted, men du kan jo også altid ringe til dem, hvis du har det bedre med, at du får en fysisk person i den anden ende af røret.

Og så tilbyder de noget så sjældent som et videotjek, så man kan komme med og se, hvad det er, som der bliver lavet på ens bil, så man mere eller mindre forstår det, og selvom man måske stadigvæk ikke er helt med, så kan man da set, hvad der er blevet gjort ved ens bil.

Endvidere kan man også få sat ansigt på de ansatte via et galleri, så man har styr på, hvem det er, som der kommer til at tage sig af ens bil.

Flere Nyheder