Colombia har imponerende meget at byde på

I det øverste hjørne af Sydamerika, solidt plantet mellem Stillehavet og Atlanterhavet, med rødder i Caribien og gennemskåret af Andesbjergene, finder man Colombia. Colombia, der grænser op Panama, Ecuador, Brasilien, Peru og Venezuela, er døren til Sydamerika. Det er her du kan starte, hvis du går med planer om en større rejse i den spændende verdensdel. Men Colombia har selv utroligt meget at byde på. Landet byder på både strande, jungle, bjerge, indianere, et rigt dyreliv, en fascinerende kultur og smuk natur. 
I Colombia findes blandt andet nogle af verdens smukkeste nationalparker. Her kan I komme helt tæt på en natur, som de lokale vogter over. Det er let at bevæge sig rundt i disse med veludbygget stisystemer og behagelige lodges, hvor I kan overnatte. I nationalparkerne kan I også møde indianere, der lever i harmoni med deres omgivelser med respekt for naturen.

Rejser til Colombia er rejser til mangfoldighedens land. Landet byder på så vidt forskellige oplevelsesmuligheder som muligheden for at opleve et af verdens største pattedyr, pukkelhvalen samt et af verdens mindste dyr, jejen-insektet. Men I kan også både besøge de snedækkede Andesbjerge, den fugtige jungle plus det krystalklare blå og grønne vand ved den caribiske kyst.

Spændende byer

Colombia er også et land med mulighed for at opleve fantastiske byer. Dette er både storbyer som hovedstaden Bogota, der er en af verdens højeste beliggende hovedstæder. Her er udviklingen på højde med det, der kendes fra Europa. Men det er også muligt at besøge nogle af Sydamerikas bedst bevarede spanske kolonibyer, der i øvrigt løbende bliver renoveret. Men du skal ud på landet, i bjergene og i de små landsbyer, hvis du skal møde colombianerne og det land, de selv er så stolte af. Kontrasterne er enorme. Og faktisk gør en veludbygget infrastruktur det både nemt og billigt at komme omkring i det store land.