Behandling af farligt affald skal om nødvendigt ordnes i doser

Det er jo ret lækkert, hvis man kan få bugt med ens affald over én omgang.

Man gider jo ikke have den slags liggende, og hvis man alligevel har sat sig for at gøre rent og få smidt skidt og skrald ud, så lader man jo sjældent noget stå, fordi man ikke kan overskue mere den dag.

Som minimum lægger man det over i garagen, i et skur eller i laden, så man ikke har det stående indenfor. Ikke alene kan det være grimt at glo på, men det er også uhygiejnisk i mange tilfælde og lugter, så man skal hurtigst muligt bort med det.

Og det er ikke nok at gemme det væk for gæsterne, for ude af øje, ude af sind duer ikke her.

Selvfølgelig skal man ikke bare kyle ens affald ud, uden man tænker over, hvordan man gør det, for nogen skal jo genbruge det eller destruere det for dig.

Det er bare ikke lige så nemt med farligt affald.

Det skal ordnes efter reglerne

Har man at gøre med farligt affald, så er det nok endnu vigtigere, at man får bortskaffet det eller destrueret det noget hurtigere, end hvad tilfældet er med dine brugte kaffeposer derhjemme.

Men man skal ikke hundse med den slags, for hvis man skal følge reglerne for, hvordan man gør den slags, så er der måske ikke plads til at komme af med det hele i samme ombæring.

Det er bare surt, og man skal ikke forsøge at omgå reglerne eller se, om man kan klemme lidt mere afsted, end hvad man egentlig må, for det kan måske føre en bøde med sig.

Således er man måske nødt til at fordele det efter, hvad der er mest farligt, eller man må dele det samme op i portioner og se, hvordan og hvornår man kan få gjort noget ved det.

Bliv klogere på området med https://www.fortum.dk/services/behandling-af-farligt-affald.